Så investerer jeg til min datter

I August i år fødtes min datter Lærke. Et lille mirakel som fylder hele mit liv med glæde.

Det har været en meget fysisk, og mentalt udfordrande tid siden hun blev født tid, med mange følelser i alle retninger. Også en helt magisk og fantastisk tid selvfølgelig. 🙂 Men alt er ikke altid så rosenrødt, som man nogen gange får høre at dette med “den første tid” er. For mig har det, altså alt andet end selve Lærke (hun er så rosenrød man kan blive 🙂 ), i hvert fald været alt andet en rosenrødt.

Nu er jeg i hvert fald ved, at finde tilbage til energien igen, selvom det stadig går lidt i bølger. Håber derfor, at kunne komme i gang med mine egne investeringer, og den investerings-research som jeg kan lide så meget – og skrive lidt mere herinde.

Når Lærke var ca 7 uger, fik jeg spørgsmålet fra det svenske magasin Aktiespararen (Sveriges version af Aktionæren) om jeg ikke ville skrive en artikel om barnspar/børnsopsparing. Det ville jeg selvfølgelig, og jeg fik skrevet sammen en artikel lidt hist og pist mellem baby-naps :). En mandag formiddag kom fotograf Bibi Berge forbi for at tage nogle fotos – og når magasinet nu kom ud, så var Lærke og jeg på forsiden. Haha, det hade jeg ikke gættet på – at Lærke kom med på en forside 7 uger gammel. 🙂

Behind the scenes. Lærke var ikke helt med på dette med at smile, men synes det blev ok alligevel 🙂

Man kan læse artikeln HER, og forsiden kan man se her nedenfor. Selvom det danske og svenske “investerings-systemer” er lidt forskelligt, er mine “basale tanker” omkring børneopsparing det samme, og jeg deler med mig af den portefølje jeg administrerer for min brorsdatters regning. Jeg vil selvfølgelig dele med mig af Lærkes portefølje, når vi kommer til den tid. 🙂

Rigtig god uge til jer.

/Linnéa

 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *