Om mig

Jeg som driver denne blog hedder Linnéa Schmidt, og jeg fik mine øjne op for aktier, investeringsforeninger, finans og privatøkonomi generelt i efteråret 2015. Jeg er oprindelig fra Sverige (så mit dansk er måske ikke helt perfekt endnu – men håber mine indlæg giver mening alligevel 😉 ), og investeringer er min største hobby. Jeg brænder for at hjælpe og inspirere flere til tage kontrol over deres økonomi, og tage et oplyst og bevidst valg om at investere eller ikke. Jeg synes det er en risiko ikke at være på markedet, da man mister muligheden om fremtidige afkast. I denne blog vil jeg skrive om alt det jeg synes er interessant i forhold til investeringer generelt, privatøkonomi og mine egne investeringer.

Min strategi

Min investeringsfilosofi er meget baseret på en portefølje med billige og brede indeksforeninger som base (passiv investering) med meget fokus på Sverige, Danmark og globale investeringsforeninger. Jeg er også ret vild med udbyttesaktier og har en buy-and-hold strategi for mine langsigtede investeringer. Jeg har også en portefølje hvor jeg leger med højrisikoaktier, da jeg synes det er virkelig sjovt. Jeg bruger Nordnet som min investeringsbank, og er meget glad for den og deres Shareville. 🙂

Moneypenny og netværk for investeringsinteresserede kvinder

Jeg stiftede gruppen “Moneypenny – Kvinder som investerer i 2016, og er meget engageret i at få flere kvinder til at tage kontrol over- og tage et informeret og oplyst valg – omkring deres økonomi og investeringer. Vi er idag ca 1500 kvinder i gruppen, har regelmæssige investeringscaféer over hele Danmark, og vi vokser. 🙂 Fra oktober 2017 driver jeg gruppen sammen med dejlige Sarah Ophelia Møss.

Jeg driver sammen med Anna Svahn den svenske gruppe “Economista – Kvinnor som gillar aktier och privatekonomi“. Gruppen er det største sociale netværk indenfor investeringer og økonomi i Norden. Vi er idag ca 95 000 kvinder som snakker investeringer og økonomi. Jeg driver også en svensk blog som du finder på www.zacerol.com.

Du kommer i kontakt med mig ved at skrive til mig på linnea.schmidt [at] gmail.com

Håber du kan lide min blog, og har du nogle spørgsmål så er det bare at kommentere! 🙂

 

 

 

// Jeg er ikke uddannet rådgiver, og alt jeg skriver om er mine egne holdninger. Mit mål er at inspirere og hjælpe alle de, som er interesserede i at komme i gang med at investere. Jeg er ikke ansvarlig for de valg som en læser i denne blog tager med sine investeringer, men jeg er her for at sparre og hjælpe hvis jeg kan. //