Om mig

Foto: Bibi Berge

 

Jeg som driver denne blog hedder Linnéa Schmidt. Jeg er uddannet farmaceut, arbejder som forsker indenfor cancerområdet. Jeg fik mine øjne op for aktier, investeringsforeninger, finans og privatøkonomi generelt i efteråret 2015. Jeg er oprindelig fra Sverige, og investeringer er min største hobby. Jeg brænder for at hjælpe og inspirere flere til tage kontrol over deres økonomi, og tage et oplyst og bevidst valg om at investere eller ikke. Jeg synes det er en risiko ikke at være på markedet, da man mister muligheden om fremtidige afkast. I denne blog vil jeg skrive om alt det jeg synes er interessant i forhold til investeringer generelt, privatøkonomi og mine egne investeringer.

 

Moneypenny og netværk for investeringsinteresserede kvinder

Jeg stiftede facebookgruppen “Moneypenny – Kvinder som investerer i 2016, som jeg i dag driver sammen med Ann-Christina Lykke, og er meget engageret i at få flere kvinder til at tage kontrol over- og tage et informeret og oplyst valg – omkring deres økonomi og investeringer. Vi er idag > 16.500 kvinder i gruppen. 🙂

Jeg driver sammen med Anna Brännhult den svenske facebookgruppe “Ekonomiguiden” og 4 andre med fokus på investering, karriere, entreprenørskab og ejendomme.

Jeg skriver primært dansk blog via websitet Moneypenny and More også på min svenske blog www.zacerol.com og på den danske Nordnetbloggen.
Du kommer i kontakt med mig ved at skrive til mig på linnea.schmidt [at] gmail.com

 

Bøger om økonomi og investering

I april 2018 udgav jeg en investeringsbog som jeg skrevet sammen med Anna Svahn. Du kan finde et link til bogen “Investeringsguiden” HER.

Anna og jeg i Nordnet Talks 🙂

Jeg er også co-author på de danske bøger “Den lille guide til OPSPARING” og “Den lille guide til INVESTERING” fra forlaget Moneypower Press.

Min strategi

Min investeringsfilosofi er meget baseret på en portefølje med billige og brede indeksforeninger som base (passiv investering) med meget fokus på Sverige, Danmark og globale investeringsforeninger. Jeg er også ret vild med udbyttesaktier og har en buy-and-hold strategi for mine langsigtede investeringer. Jeg har også en portefølje hvor jeg leger med højrisikoaktier, da jeg synes det er virkelig sjovt. Jeg bruger Nordnet som min investeringsbank, og er meget glad for den og deres Shareville. 🙂

 

Håber du kan lide min blog, og har du nogle spørgsmål så er det bare at kommentere! Glæder mig til dine kommentarer 🙂

 

I media:

 

 

// Jeg er ikke uddannet rådgiver, og alt jeg skriver om er mine egne holdninger. Mit mål er at inspirere og hjælpe alle de, som er interesserede i at komme i gang med at investere. Jeg er ikke ansvarlig for de valg som en læser i denne blog tager med sine investeringer, men jeg er her for at sparre og hjælpe hvis jeg kan. //