Moneypenny med Ladies First & Danske Bank

Hvad synes jeg om June by Danske Bank?

Jeg har tidligere skrevet at jeg ikke var så vild med June, eller måske ikke så vild med omkostningerne – da man i Sverige har identiske produkter til mindre end halvdelen af omkostningen. MEN, med det sagt, og efter at jeg hørt produktchef Jakob Beck Thomsen snakke, så er jeg lidt mere med på vognen. Jeg synes stadigt at man absolut kan lave det selv, og til lavere omkostninger – men for den som ikke gider, og som gerne vil komme i gang uden at tænke så meget over det, så er June en helt ok produkt. Og jeg er glad over at Danske bank faktiskt gør noget for at “sprede vigtigheden” af at investere her i landet. For det vigtigste er at man kommer i gang, ikke på hvilken måde. Ja, selvfølgelig vil de tjene penge, det vil alle banker, men de har lavet et produkt som er nemt for den som ikke gider og gerne vil betale sig fra det. Med en god spredelse i forskellige regioner og lande.

Jeg vil aldrig bruge det dog.. 😉 Jeg vil hellere bruge den tid som skal til, og få de ca 0.5% i min egen lomme i stedet for. 😉

Monneypenny holder oplæg i samarbejde med Ladies First og Danske Bank

Igår holde Sarah og jeg oplæg på Godsbanen i Århus i samarbejde med Ladies First og Danske Bank. Det var et super event, og jeg var SÅ glad for at det var så mange kvinder som mødte op! Håber virkelig vi kunne inspirere nogen med vores forskellige strategier og forskellige investeringsrejser. 🙂

Her er vi i gang på Godsbanen 🙂

I forbindelse med oplægget på Godsbanen igår skrev også Sarah og jeg blogindlæg på Ladies First, de kan læses om du trykker på billederne herunder. 🙂