Interview i June/Danske bank og på liste over succesfulde kvinder indenfor finans

God morgen! <3

Det har sgu været en spændende uge, og vi er kun på onsdag. I mandags kom jeg med på Financers liste over de 19 mest succesfulde kvinder med kobling til finans i Sverige. Sammen med virkelig fantastiske kvinder, – jeg var helt lost for words. Du kan finde listen HER. Stadigt meget overrasket, men selvfølgeligt dejligt at få positiv feed back på alle de timer jeg bruger på Moneypenny og Economista (og den svenske investeringsbog jeg skrevet sammen med Anna Svahn som udkommer i maj i år, whii).

Interviewet med mig i June/Danske bank blev publiceret igår, og du kan læse om min investeringshistoria og strategi på linket HER.

Fik nogle gode idéer til indlæg af en kvinde i Moneypenny her til morgen. Håber jeg får lidt tid til at dykke ned i hvordan man investerer i metaller, fx guld, her til weekenden. Den er i hvert fald på listen. 🙂

Go dag til jer <3

/L