Godt nytår – Mit 2018

For kun at læse om min portefølje, kig længere ned under “Hvordan gik mine porteføljer i 2018” 🙂

Mit 2018

År 2018 var et meget specielt år, hvor det sket en hel del. Volatiliteten var nærvarende i min portefølje, men også i mit liv.

Under nogle intensive måneder i 2017 skrev Anna Svahn og jeg bogen Under några intensiva månader i slutet av “Investeringsguiden – Så kommer du igång med ditt sparande”. Det har gået rigtig godt med bogen, og vi har fået virkelig god feedback fra læsere – det er det absolut bedste. <3
Sammen med Anna forstætter jeg at drive Skandinaviens (måske Europas) største facebookgruppe for kvinder som investerer, Economista, med ca 115 000 medlemmer lige pt. Det er crazy wonderful med alle de inspirerende og seje kvinder. Den danske facebookgruppen Moneypenny har nu over 6000 medlemmar och jeg håber flere fantastiske danske kvinder vil komme med og starte sin egen investeringsrejse. Glæder mig til mange nye spændende projekter og events i forbindelse med gruppen i 2019.

I juni blev jeg gift med det absolut bedste menneske jeg ved. Den danske mand jeg mødte på Hollywood Boulevard i 2010 og som jeg senere blev head over heels for. I August blev vores lille Lærke født. At få barn er noget fantastic, og fuldstændigt crazy. All over. Jeg har nu en enorm respekt for mother nature og for jordemødre og alle de fantastiske mennesker som arbejder på fødestuer. Det støtte jeg fik under, men primært efter fødslen var bare så fantastisk. Stor kærlighed og respekt til jer. <3 Og også den dybeste beundring til alle rock stars derude, aka  mothers. En af disse rock stars er min svigerinde som gav os i familien to nye søde små piger i en eneste graviditet. Wow. Hun er min idol…

Jeg fik i 2018 to videnskablige manuskripter accepterede. De er indenfor prostatacancer-området, og er du interesseret kan du læse dem HER og HER.

Året 2018 var også året hvor jeg var med om en træls process hvor jeg lærte meget om andre mennesker og om mig selv. En process som på mange måde stadig tager energi, men som jeg prøver, at se det positive i. En ny start år 2019. Det glæder jeg mig til. 🙂

 

 

Hvordan gik mine porteføljer i 2018

Jeg er -6,80% i min “store” fondportefølje sammenlignet med -10,36% på OMXS30 (Denne portefølje stadig investeret via Sverige, men jeg vil dele alle mine danske porteføljer under 2019 🙂 )

Min udbyttesportefølje ligger +8,64% for året, og jeg laver en egen post om mit totale udbytte for 2018 så snart som mulig. 🙂

Lærkes børneopsparings-portefølje kommer på bloggen så snart som mulig. Porteføljen jeg administrerer for min brorsdatters regning kan i finde på min svenske blog HER eller i artikeln i den svenske Aktiespararen.

For hele mit Nordnetkonto er jeg -1,34% i år, hvilket jeg er tilfreds med da det er over indeks. 🙂

Jeg ønsker jer et fantastisk 2019 og et godt og positivt kommende børs-år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *