Første gang i dansk TV og nyt indlæg i Nordnetbloggen

På investeringacafe sidste søndag kom to seje journalister forbi for at filme os og intervjue os om Moneypenny og om vores investeringer. Investeringscaféer er noget, hvor vi mødes og snakker helt uformelt om investeringer og privatøkonomi. Alle er velkomne, på alle niveauer – og i hele landet. 🙂 Man er velkommen at selv arrangere det i den by man selv bor, og vi ønsker at det spreder sig. 🙂 Jeg synes, det er dejligt at møde andre som gerne vil i gang, eller diskutere forskellige deler af markedet eller om at investere generelt.

Selve klippet kan man se om man trykker på billede her:

 

Siden mandag har jeg været syg hjemme i min seng, og det er simpelthen det kedeligeste som findes. Jeg vil bare tilbage til mig sjove arbejde, og have energi til at planlægge foråret med Moneypenny og Economista. Nogen gang orker jeg skrive lidt på det manuskript jeg er i gang med, og tjekke aktiekurser. Men for det meste sover jeg. Glæder mig helt vildt til at blive rask, og få energi tilbage. Man glemmer nogen gange hvor nemt livet er, når man bare har energi. 🙂

Igår gik det danske indeks ned over 1%, og det virker til at det fortsætter også idag. Novo nordisk trækkede en hel del af det, men idag er mange også i minus. Så får man øvet det her med is i maven. 😉

Jeg tænker lidt på indlæg her i bloggen, og vil gerne skrive lidt mere om investeringeforeninger og om udbyttesaktier. Håber det bliver snart. Sidste weekend fik jeg skrevet et indlæg til Nordnetbloggen i hvert fald, og det handler mest om ÅOP – årlig omkostning i procent – som er det gebyr man betaler for investeringeforeninger. Det er meget vigtigt at holde styr på, læs hvorfor i indlægger HER.

 

Kh, Linnéa