Blodrød finansdag også i Danmark? Stay calm. :)

Nikkei ned 6% inat, Hong Kong ned 4%, Australien ned 3%, og USA ned omkring de 4%. Ja, det går sgu brandt ned i de forskellige indeks over verlden. Det bliver en spændende tid for os investorer. Men gå ikke i panik. Det her er en helt naturlig del, af at være på markedet.

USA er dermed ned lidt over 1% for i år, men så skal man også huske at den har steget omkring de 20% det seneste år. Det er meget nemt at gå i panik, og det sidste man vil have i sin portefølje er panik. Så hold hovedet koldt. Er du langsigtet med dine investeringer, så er det sån her det kommer til at gå. Op og ned, op og ned. Og mange gange endnu. En del ser det som tilbud, jeg ser det mere som spændende. For at jeg skal gå ind med min ”krigskassa” så skal det være meget værre. 🙂

Er du ny på markedet, så skal du måske ikke gå ind med det hele lige nu, hvis du spørger mig. Det er altfor usikkert i mine øjne. Men jeg synes ikke du skal blive skræmt. Tag tilfældet at gå ind med små skridt, og se hvordan du har det med at det swinger. Det er sådan her det er at investere. Og når man hør at “høj risiko giver mulighed til højt afkast” – så er det lige dette man snakker om.

Måske skriver jeg mere i aften. Idag ønsker jeg, at jeg arbejdede indenfor finans, så jeg hade tid at følge med. Det bliver i kaffepausen.
Stay calm. 🙂

Kh, Linnéa